Heel veel nieuws op Disney+ en StartedWithTheMouse.com

Heel veel nieuws op Disney+ en StartedWithTheMouse.com

De komende tijd krijgen wij weer heel veel nieuwe producten geleverd voor onze website. Ook zal www.StartedWithTheMouse.com de komende weken nog meer nieuwe collecties krijgen. Wij zijn niet de enige die druk bezig zijn want ook Disney brengt deze maand heel veel nieuwe series uit op Disney+

 

Wat verwachten wij binnen te krijgen?

De komende weken verwachten wij verschillende planten potten en vazen binnen te krijgen maar ook te leuke home deco accesoires. Omdat veel van deze items erg gewild zijn, is het alvast mogelijk om ze te bestellen.

Daarnaast hebben wij ook nieuwe strandlakens en koeltassen in de aantocht ook deze zijn al te bestellen op onze website.

Uiteraard gaan wij niet alles verklappen, dus wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe producten? Bekijk dan regelmatig de website en schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

 

Welke series komen er in mei op Disney+?

Zoals eerder benoemt, brengt ook Disney+ deze maand heel veel nieuwe series uit. Als ik het goed zeg zijn het er maar liefst 15. Een aantal hiervan is een vervolg op een eerder gemaakte serie van de bekende streamingsdienst.

Maar sommige zijn echte nieuwkomers, een aantal voorbeelden hiervan zijn:

Star Wars: Young Yedi Adventures (4 Mei)

Ed Sheeran: The Sum Of It All (3 Mei)

American Born Chinese (24 Mei)

en nog veel meer..... Kortom ook deze maand kunnen we weer lekker bingewatchen met Disney+.

 

Moederdag

Nog heel even dan.... Lieve disney fans in iedere moeder schuilt wel een Disney Mom! Het is bijna de dag van het jaar waarop we de meest waardevolle vrouw van het gezin extra verwennen. Dat vieren wij natuurlijk ook! neem een kijkje tussen onze moederdag collectie en bestel een cadeau met 10% korting.

 

Bedankt voor het lezen van onze Blog, houd onze website in de gaten voor meer Disney updates en de leukste Disney artikelen.

www.startedwiththemouse.com

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen