Disney Trip Checklist! Check ze alle 12

Disney Trip Checklist! Check ze alle 12

Eerder schreven wij een artikel over welke spullen je in moet pakken voor een Disney zomer trip, dat bracht ons op het idee om daar dieper op in te gaan, vandaar de Disney Trip Checklist van StartedWithTheMouse.

 

1. Voldoende Kleding

We starten gelijk met een van de meest interessante onderdelen van je reis. Welke kleding neem je mee voor jou magische Disney Trip? Dit hangt natuurlijk groot en deels af van het weer.

Regen en koud weer.

Is het bijvoorbeeld koud in Disney als jij gaat en bestaat er kans op regen? Dan raden wij je aan om naast een regenjas en paraplu ook een extra outfit mee te nemen. In dat geval kan je af en toe even omkleden en opwarmen. Ook kunnen warmtepads een uitkomst bieden. deze pads houden zichzelf warm en kan je bijvoorbeeld in je schoenen stoppen. Ook heb je zakjes die je in je jaszak kan doen om je handen warm te houden. Vaak kan je deze verkrijgen bij een drogist.

Magische zomer weer.

Is het warm in Disney als je gaat? Ook dan is kleding erg belangrijk. Wij hadden naast onze zomer outfit zoals een jurk voor mijn vriendin en een korte broek voor mij. Ook nog een wat warmere set bij ons, dit omdat het in de avond flink kan afkoelen. Vaak gingen wij later op de dag eten en liepen we daarna even terug naar het hotel om ons om te kleden om zo de avond weer door te komen.

2. (Rug)tas en koeltas

Veel Disney Fans maken lange dagen in het prachtige park, hierom is het aan te raden om een goede comfortabele (rug)tas mee te nemen om wat spullen in te stoppen, die kunnen helpen om de dag door te komen! Ook dragen wij vaak een invouwbare koeltas met ons mee om het drinken gedurende de dag goed gekoeld te houden.

 

3. Portable Charger

Uiteraard maak je tijdens je Disney Trip natuurlijke vele foto`s van alle geweldige shows, karakters en natuurlijk van elkaar om herinneringen vast te leggen. Daarnaast maak je natuurlijk lange dagen, hierom raden wij aan om een portable charger mee te nemen. Vergeet je deze toch? Geen paniek, in Disneyland Parijs staan palen waar je deze chargers kan huren voor een dag. Let wel op ze zijn maar beperkt beschikbaar.

 

4. Disney Handdoek/strandlaken.

Als je in een hotel rondom Disney verblijft heb je uiteraard handdoeken op de kamer ter beschikking, toch raden wij het je aan om er een aantal extra mee te nemen. In ieder geval 1 per persoon, Uiteraard gaat onze voorkeur uit naar Disney gerelateerde handdoeken.

 

5. Zwemkleding

Disney Hotels hebben de beschikking over het zwembad, daarom is het dus altijd handig om zwemkleding mee te nemen dan kan je een heerlijk verfrissende duik nemen tussen het bezoek aan de parken door natuurlijk. Veel Hotels rondom Disney hebben ook zwembaden informeer dit van te voren als je wilt zwemmen.

 

6. Waterflessen.

Zoals eerder genoemd maak je vandaag lange dagen in het park, daarom is het fijn om water/drinken mee te nemen zodat je de hele dag door voldoende kan blijven drinken. Daarnaast kan je flesjes water ook op verschillende plekken vullen. Dat scheelt weer in de kosten.

 

7. Snacks

Naast alle snacks die je in het magische park kan verkrijgen is het handig om zelf het een en ander aan snacks mee te nemen. Zo kan je in de ochtend een broodje smeren of gewoon een zakje chips mee nemen om tussen door even te snacken. 

 

 

8. Schoenen

Goede Schoenen is een van de aller belangrijkste dingen op je Disney Trip je wilt toch niet jouw dag laten verpesten door pijn aan je voeten? Stel je voor je mag eindelijk op de foto met jouw favoriete karakter maar je kan niet eens meer recht op staan. Trek daarom goede comfortabele schoenen aan waar je veel kilometers op kan maken. Op een dag in Disneyland Parijs moet je niet raar opkijken als je 10km weet te lopen!

 

9. Disney Oortjes

Naast alles wat je mee moet nemen is dit iets wat je bijna verplicht moet dragen.... De Disney Oortjes wie kent ze niet. In en rondom de Disney Parken vindt je ze overal. 

 10. Pennen en handtekeningen boekje

Wil je op de foto met jouw favoriete karakter vergeet dan niet om een goed werkende pen en een handtekeningen boekje mee te nemen! Op die manier kan je een extra herinnering met je mee naar huis nemen.

 

11. EHBO set

Altijd handig een eerste hulp setje meenemen, voor de kleine ongelukken die tijdens jullie reis kunnen gebeuren. Ook raden wij het aan om pijnstillers mee te nemen zodat je deze kan gebruiken wanneer nodig. Iets wat je echt niet mag vergeten zijn de blarenpleisters.

 

12. Zonnebrand/zonnenbril

Is het warm weer? Neem dan zonnebrand en een zonnebril mee naar het park. Op die manier voorkom je dat je verbrand en geef je, je ogen wat rust van de felle zon.

 

Natuurlijk kan je zoveel meenemen als je zelf wilt, deze lijst is handig om er voor te zorgen dat je in ieder geval de belangrijkste spullen bij je hebt op jouw magische Disney Trip. 

Hebben jullie tips of opmerkingen over deze blogpost? Laat dan een reactie achter of neem contact op met info@startedwiththemouse.com

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen